A Mobile Açıldı

A Mobile Turkcell İletişim Noktası Hendek Yeni Mahalle’de hizmet vermeye başladı.

A Mobile Açıldı

İşletmeciliğini Ahmet Gürsel’in yaptığı A Mobile Hendek Yenimahalle’de düzenlenen tören ile hizmete başladı.

İşletmenin pandemi kuralları çerçevesinde yapılan açılış törenine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Meclis Üyesi Hamit İsmailoğlu, Turkcell Batı Karadeniz KVK TDM Müdürü Emrah Demirtş, Hendek Rasimpaşa Camii İmam Hatibi Arif Türk, İşadamları, Esnaflar ve Vatandaşlar katıldı.

Hendek’te bu sektörün ilklerinden

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’te bu sektörün ilklerinden, birçok satış elemanı ve personeli yetiştirip piyasaya kazandıran ve bu kadar çok firmanın açılmasını sağlayan bana göre Ahmet Gürsel. Şimdi artık kendime bir işyeri açayım demiş, isabetli ve geç kalınmış bir karar. Allah utandırmasın, İlçemize ve Ahmet kardeşimize hayırlı uğurlu olsun ifadelerine yer verdi.

Hayırlı uğurlu olsun

Konuşmanın ardından Hendek Rasimpaşa Camii İmam Hatibi Arif Türk tarafından yapılan Dualar ilebirlikte işletmenin açılış kurdelesi Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Meclis Üyesi Hamit İsmailoğlu, Turkcell Batı Karadeniz KVK TDM Müdürü Emrah Demirtaş ve Hendek Rasimpaşa Camii İmam Hatibi Arif Türk tarafından hayırlı olması temennileri ile birlikte kesildi.

Açılışın ardından misafirler işletmeyi gezerek İşletmeci Ahmet Gürsel’den yeni teknolojik gelişmeler ve cihazlar hakkında bilgiler aldılar.

Teknolojik tüm ihtiyaçlar

Turkcell İletişim Noktası DSN Plus olarak hizmet verdiklerini belirten İşletmeci Ahmet Gürsel, tüm Turkcell işlemleri, Faturalı ve Faturasız hat, Superonline ve Superbox, cep telefonları, elektronik ürünler, kulaklıklar, şarj aletleri, aksesuarlar gibi yüzlerce çeşit teknolojik cihazlarımız ile Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz, müşterilerimiz zaman zaman gerçekleştirdiğimiz güncel kampanyalarımıza sosyal medya hesaplarımız ve mağazamıza gelerek haberdar olabilirler ifadelerine yer verdi.

A Mobile

Yeni Mahalle 2046 Sokak No: 11/E Hendek – SAKARYA

Tel: 0264 502 90 96

Gsm: 0530 670 97 97

Whatsapp: 0530 670 99 99

www.instagram.com/a.mobile_turkcell

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184