Adaletten Okumaya, Okumaktan Topluma

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen Hükümlü ve tutukluların Kütüphaneleri etkin kullanmaları için "Bir kitap, bir umut " ol sloganı ile Kitap kampanyasına Hendek Adliyesi de katıldı.

Adaletten Okumaya, Okumaktan Topluma

Hendek Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya’nın öncülüğünde "Bir kitap, bir umut " sloganı ile düzenlenen Kitap Kampanyası programına Kaymakam Halil İbrahim Acır, Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri ve birim amirleri katıldı.

Cezaevine zengin kitap koleksiyonuna sahip bir kütüphane kazandırmanın adımlarının atıldığı Hendek’te de Kitap bağışında bulunuldu. Deva partisi ilçe Başkanı Fatih Güdü’de 100 Kitap ile destek oldu.

"Bir kitap, bir umut" Kampanyası ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sabahattin Erkaya "Bir Kitap, Bir Umut" Kampanyasıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya "Bakanlığımızın "Bir kitap, bir umut "sloganıyla 81 ilde başlattığı kampanyaya Hendek olarak bizde katıldık. Bu kampanya sayesinde cezaevine zengin kitap çeşidine sahip bir kütüphane kazandırmanın adımlarını attık. Bu kütüphane sayesinde Cezaevinde yatan mahkumlar kitap okuma alışkanlığı kazanarak, toplumdan kopmayacaktır. Adaletten okumaya, okumaktan topluma anlayışıyla cezaevindeki mahkumları tekrar topluma kazandırmak için herkesi, bakanlığımızın 81 İlde başlattığı "Bir kitap, bir umut" kampanyasına katılmaya davet ediyorum. Kampanyamıza destek veren sayın kaymakamımıza, belediye başkan yardımcımıza, baro başkanımıza ve adliye personelimize teşekkür ederim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2021, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184