ADNAN SEVDA’SINA KAVUŞTU

Hendek Çamlıca mahallesinin sevilen ailelerinden Bahadır ailesine Aydın’dan gelin geldi.

ADNAN SEVDA’SINA KAVUŞTU


MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi ve Ayla Bahadır çiftinin oğulları Adnan ile Aydın ilinden Yılmaz ve Saniye Ovaz çiftin kızları Sevda düzenlenen düğün cemiyeti ile bir ömür hayata yelken açtılar.

Dünya evine giren Adnan ve Sevda çiftinin Çamlıca mahallesinde yapılan düğün cemiyetlerine MHP Milletvekili Adayları, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AKP İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Milletvekili adayı Ayhan Bal, MHP Meclis Üyeleri, MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm ,yönetimi, İş adamları , eğitimciler, Bahadır ve Ovaz ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Nüfus müdürü Turgay Azın’ın kıydığı nikah töreninde Adnan ve Sevda çiftinin şahitliği MHP Milletvekili adayları Zihni Açba ve Hüsamettin Atasever yaptı.

Nikah töreninin ardından Adnan ve Sevda çifti mutluluklarını gönüllerince yakınları ve sevenleri ile eğlenerek pekiştirdi.

Bahadır ailesi çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan sevenleri ve yakınlarına ikramlarda bulunarak teşekkür ettiler.






Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184