AFRİN’DEN BABAOĞLU’NA VE ÜLKÜ OCAKLARINA SELAM VAR

Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonunda kullanılan mermilerin üzerine “Turgut Babaoğlu’na Selam olsun” ve Hendek Ülkü Ocaklarına selam olsun” yazıldı.

AFRİN’DEN BABAOĞLU’NA VE ÜLKÜ OCAKLARINA SELAM VAR


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye’nin kuzey batısında bulunan Afrin’e yönelik devam eden Zeytin Dalı Harekatında kullanılan Havan topu ve mermilerinde “Turgut Babaoğlu’na Selamlar” ve bir diğer merminin üzerine ise “Hendek Ülkü Ocaklarına Selam” yazıldı.

Afrin’de görev yapan Hendek’li Mehmetçiklerimiz Zeytin Dalı harekatında kullandıkları mermi ve havan toplarına MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nun adını ve Hendek Ülkü Ocaklarına selam olsun yazarak Ülkücülere selamlarını ilettiler.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar üzerine MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nu arayarak Afrin’den yollanan selam ile ilgili bilgisi olup olmadığını ve duygularını paylaşmasını istedik.

Mehmetçiklerimizin mermiye adını yazarak selam yollamalarından dolayı duygulandığını ifade eden MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “Operasyona katılan tüm kahraman Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun, Dualarımız onlarla” ifadelerine yer verdi.

Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk’ta Ülkücüler adına selamı alarak Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve kahraman Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun, Dualarımız onlarla ifadeleri kullanıldı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184