Ağaç Budama Makinesi Hayırlı Olsun

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Yabani otlar ve yol kenarlarında araçların geçişi sırasında görüşe engel olan ağaç dallarını budayıp ortadan kaldırarak yollarımızı görsel olarak da güzel bir görünüme kavuşturan ağaç budama makinesini araç filosuna katmış bulunmaktayız. Hendek’imize hayırlı olsun” dedi.

Ağaç Budama Makinesi Hayırlı Olsun

Çalışma Alanı Büyük

Hendek halkına daha iyi ve daha kaliteli bir şekilde hizmet vermek adına araç filosunu genişletmeye devam eden Hendek Belediyesi, ağaç budama makinesi ile araç filosunu güçlendirdi. Yaklaşık 250 mm’ye kadar kesme kapasitesi ve 2100 mm kesim genişliği bulunan ağaç budama makinesini ilçe halkı için hizmete sunulduğunu anlatan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ’’ Belediyemiz araç filosuna dâhil ettiğimiz iş makinesi belki küçük gibi gözükebilir ama çalışma alanı ve çözmüş olduğu sorunlar gerçekten çok büyük’’ dedi.

Kaliteli Hizmet

Başkan Babaoğlu ‘’Özellikle grup yollarında ve dış mahallelerimizde ki yolların etrafında biriken dikenliklerin yanı sıra ağaçların belli bir düzen içerisinde kesilmesini ve görüş açısının daha iyi hale gelmesini sağlayabilecek bu makinemiz Hendeğimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ekiplerimiz konforlu bir ulaşım sağlamak adına hemşehrilerimiz için her türlü çabayı sarf ediyor. Hendekliye ve Hendek halkına hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184