AK PARTİ'DEN TEŞEKKÜR VE KINAMA

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatından, teşekkür ve kınama mesajı.

AK PARTİ'DEN TEŞEKKÜR VE KINAMA


Hendek Gençlik Platformu üyelerine ülkemizi milletimizi düşünüp sorumluluk alıp gerçekleri yalın bir şekilde halkımıza tekrar ulaştırıp hatırlattıkları için teşekkür ederiz.

Siz gençlik kırmadan, dökmeden, yakmadan, yıkmadan, kamuya, vatandaşa zarar vermeden, yüreğinizde taşıdığınız Vatan sevgisi, Millet sevgisi, Ümmet sevgisi ile uyuyan, uyutulmaya çalışılan, kandırılan ve kandırılmaya çalışılan halkımıza tekrar o günleri hatırlatmaya çalışmanız güzel bir sorumluluk örneğidir.

Vatanımız ve milletimiz için kim faydalı çalışma yapıyor yapmaya çalışıyor ise taraflı tarafsız partili partisiz her genç bizim için değerlidir. Bu tür gönül çalışması yapan tüm gençlere teşekkür ederiz ve ülkemizin her karesinde olmalarını dileriz.

Biz partimiz aleyhine yürütülen yalan ve iftira kampanyalarının kararını HALKIMIZ a bırakırken gençlerin sadece doğruları Ak Parti öncesi dönemin gazete başlıklarını derleyerek hazırladıkları bir çalışmayı dağıtmalarını engellemeye çalışan eski Türkiye zihniyetini ESEFLE kınıyoruz.

Hendek Ak Parti Teşkilatı


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184