AKBIYIK VE DOĞAN’DAN MAHALLE VE OKULLARA ZİYARET

Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ile birlikte Kocatöngel, Soğuksu ve Hacıkışla Mahallelerini ziyaret etti.

AKBIYIK VE DOĞAN’DAN MAHALLE VE OKULLARA ZİYARET



Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ile birlikte Okulları ziyaret etti.

İlk olarak AKV Kocatöngel İlk ve Orta Okulunu ziyaret eden Akbıyık ve Doğan, Öğrencilere kitap dağıtarak sohbet etti. Sakarya genelinde 8. Sınıflarda Matematik ortalamasında 1. ve Fen ortalamasında 3. olan başarılı Öğrencileri kutlayan Akbıyık, Öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak bundan sonraki sınavlarda da başarı ortalamalarını artırarak devam etmelerini beklediğini ve başarılı olmak için çok kitap okumalı ve çok çalışmak gerektiğini ifade etti.

Kocatöngel Muhtarı Mahmut Car, Okul idarecileri ve Öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Akbıyık ve Doğan daha sonra Soğuksu Mahalle Muhtarı Emin Kula ile birlikte Soğuksu İlk ve Orta Okuluna geçerek bu Okulda da sınıfları tek tek dolaşıp Öğrencilere kitap hediye ederek Mahalle ve Okul hakkında bilgiler aldı.

Öğretmen ve Öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunduktan sonra Hacıkışla Muhtarlığına geçen Akbıyık ve Doğan, Hacıkışla Muhtarı Yüksel Kurtul ve Mahalle sakinleriyle sohbet ederek Mahalle hakkında bilgiler aldıktan sonra Yeşilyurt Jandarma Karakolunu ziyaret ederek görevli Askerler ile sohbet ederek Mahalle ziyaretlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184