AKBIYIK’TAN YENİ YIL MESAJI

Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık yeni yıl mesajı yayımladı.

AKBIYIK’TAN YENİ YIL MESAJI


Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık yayımladığı yeni yıl mesajında, Üzüntü ve sevinçlerle dolu yoğun gündemiyle nihayetinde başarılı geçen 2015 yılını geride bırakıyor ve yeni yılı karşılamanın tatlı heyecanını yaşıyoruz.

Yeni yılda da Mümtaz Hendek’li Hemşerilerimizin daha güzel, daha huzurlu, daha mutlu günlere kavuşması için sizlerin de desteğiyle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yürekten inanıyorum ki; 2016 yılı içinde de bundan önceki yıllarda olduğu gibi hizmet anlayışımızı, çağın getirdiği her alandaki hızlı değişimi de dikkate alarak geliştirmeye, toplumun kalkınması ve çağdaş uygarlık seviyesinin gerektirdiği standartların tam olarak kurumsallaşması için gerekli her türlü gayret ve kararlılığı göstermeye devam edeceğiz.

Yeni yılın halkımıza ve değerli çalışma arkadaşlarıma, hayırlı olması temennisiyle mevcut hoşgörü, kardeşlik ve huzur ortamının gelişerek devam etmesini umut ediyor, Yeni Yılın Milletimize ve Tüm insanlığa Sağlık, Barış, Kardeşlik, Mutluluk ve Başarı getirmesini temenni ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184