Akdeniz Muhtar Adaylığını Açıkladı

Hendek’te dolmuş esnaflığı yapan Serkan Akdeniz Çiftlik Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Akdeniz Muhtar Adaylığını Açıkladı


Uzun yıllar dolmuş esnaflığı yapan ve halen Çiftlik-Hendek hattında Dolmuş esnaflığı yapan 36 yaşındaki Serkan Akdeniz, Çiftlik Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıklayarak seçmenlerin desteğini beklediğini söyledi.

Çiftlik Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Serkan Akdeniz, Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını biliyorum. Birlik ve beraberlik içinde Mahallenin tüm sorun ve taleplerini yerine getirmek için mücadele edeceğim dedi.

Çiftlik Mahallesi Muhtar adayı Serkan Akdeniz, yarın başlayacak olan 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını kutlayarak, her anı kıymetli olan okul hayatında yeni Eğitim-Öğretim döneminin başlıyor olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle önemli bir başlangıçta sizlerle aynı heyecanı ve umutları paylaşıyoruz. Pırıl pırıl bir gelecek ve aydınlık yarınlar sizleri bekliyor. Sizlere güveniyor, sizleri seviyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle İdarecilerimiz, Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Eğitim camiamızın tüm çalışanları ile Velilerimizin 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının, Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2018, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184