Akıcı SASKİ’ye Seslendi

Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı SASKİ’ye seslendi.

Akıcı SASKİ’ye Seslendi


Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, Koronavirüs (Covid-19) sürecinde kabarık gelen su faturaları ile alakalı ve Hendek'te yaşanan su skandalı ile ilgili konunun muhataplarından cevap bekliyorum diyerek bir basın açıklamasında bulundu.

Cevap bekliyorum

SASKİ'nin İlçe halkına gönderdiği faturalarda birim fiyat tutarsızlığını şaşkınlıkla izliyoruz.

İlçe halkına su krizi sonrası yapılan su birim fiyat zamları; 11. ay su birim fiyatı 2,69 TL, 12. ay 2,76 TL, 2. ay 2,90 TL, 3. ay 2,97 TL, 5. ay 3,17 TL.

İlçe halkının sağlık kaynağı olan su da gerekli emniyet önlemlerini almayarak, suya ne karıştığını açıklamayarak, su analiz raporlarını halk ile paylaşmayarak; insan sağlığını hiçe sayacaksın. Bu ekonomik krizde temel ihtiyaç olan suyu, para ile almak zorunda bırakacaksın. Birde bu yetmezmiş gibi faturalara çaktırmadan ufak, ufak zamlar ile ilçe halkına neyin cezasını kesiyorsunuz?

Dünya'ya su ihraç eden ve en kaliteli su kaynakları olan İlçemizde, İlçe halkına yapılan bu davranış ve tutum SASKİ'ye hiç mi hiç yakışmadı.

İlçede hanelere altyapı ve gerekli önlemleri almadan zorla sırf para almak için su saatlerini takarken iyi, mağduriyetler konusunda sessiz kalmanız ne anlama geldiğini İlçe halkının takdirine bırakıyoruz.

Acilen su konusunda gerekli düzenlemelerin ve mağduriyetlerin giderilmesi için ilgili kurumdan açıklama bekliyoruz.

Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı olarak, İlçemizin sorunlarının giderilmesi için sahada halkımızın her daim yanındayız.

Hendek'te yaşayan insanlara ceza mı bu?


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184