AKOVA'YA KADIN MUHTAR ADAYI

Hendek Akova Mahallesinden Muhtar adaylığını açıklayan 2 Çocuk annesi ev hanımı Birsen Demirkaya kadınların neleri başarabileceğini göstermek amacı ile Muhtar adayı olduğunu ifade etti.

AKOVA'YA KADIN MUHTAR ADAYI


Akova Mahallesi Muhtarı İbrahim Korkmaz’ın vefatının ardından 5 Haziran 2016 Pazar günü Muhtarlık seçimleri tekrar yapılacak.

Vefat eden Muhtar İbrahim Korkmaz’ın Ailesi ile de görüşerek adaylığı ile ilgili düşüncelerini ileten Muhtar adayı Birsen Demirkaya, vefat eden Muhtar İbrahim Korkmaz abimize Allah’tan rahmet diliyorum, Ailesinin düşüncelerini almak ve o yönde hareket etmek istedim. Bizlere gösterdikleri tevazudan dolayı kendilerine de teşekkür ederim dedi.

Akova Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan 2 çocuk annesi ev hanımı Birsen Demirkaya yaptığı açıklamada, Mahallemdeki bayanların sesi olmak istiyorum. Seçildiğim taktirde, işlerini yürütmekte karşılaştıkları sosyal çekinceleri aşamayan kadınlarımıza çok büyük bir kolaylaştırıcı unsur olacağıma inanıyorum. Kadın ve erkeğin yönetim tarzı arasındaki farkındalığı ortaya koyacağıma inanıyorum. Evimin temizliğine, düzenine gösterdiğim özeni bütün Mahalleme yansıtmak istiyorum. Kadın hamaratlığını Mahallenin her köşesine yansıtmak, sorun ve sıkıntıların çözme noktasında ilgili Kamu, Kurum ve Kuruluşlarımızla görüşerek sorunun adresi değil, çözümün adresi olmaya çalışacağım.

Mahallemizde yükünüz değil, gücünüz olmak istiyorum. Muhtar adayı olacağımı söylediğim zaman Ailem olumlu karşıladılar ve her zaman yanımda olduklarını söylediler. Çıktığımız bu yolun hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum dedi.

Merhum Erkan Demirkaya’nın gelini ve Murat Demirkaya’nın eşi Birsen Demirkaya, 1979 doğumlu ve 2 çocuk Annesi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184