AKYAZI ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Şırnak’ta şehit düşen, Sakarya Akyazılı, 26 yaşındaki, 3 aylık evli Furkan Çelik Akyazı Gazi Süleymanpaşa Camiinde öğle namazı sonrası kılınan Cenaze namazından sonra Akyazı’da toprağa verildi.

AKYAZI ŞEHİDİNİ UĞURLADI


Sakaryalı Şehit Furkan Çelik'in naaşı, bugün öğle saatlerinde cenaze namazı kılınmak üzere Akyazı’daki evinden Akyazı Gazi Süleyman Paşa Cami’ne getirildi.

Yol boyu tüm halk cenazeyi uğurlarken tekbir sesleri hiç susmadı.

Bugün saat 11:00’da Akyazı Gazi Süleyman Paşa Cami’ne getirilen şehit polis Furkan Çelik’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından Akyazı İnönü Mezarlığı’na (pazar yeri karşısı) tekbirlerle defin edildi.

Binlerce katılımcı, tekbirler ve dualarla şehidin cenazesine eşlik etti. Cami’ye getirilen şehit cenazesinde göz yaşları durmak bilmedi. Cami önünde Furkan Çelik’in babası Yunus Çelik, eşi Fatma Çelik, tabuta sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü.


Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 17:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat tazim
murat tazim - 9 yıl Önce

Başımız sağolsun ALLAH mekanını cennet eylesin..

Ali yılmaz
Ali yılmaz - 9 yıl Önce

Rahîm mekanını cennet etsin
geride bıraktı anne ve esine sabırlık
versin ve o anne ve baba ve esi ve cocuklari varsa bilsin ki o acı hepimizin ve onlar kadar bizde uzgun olduğumuzu bılsınler bu nanet terörle kaybetmiş oldımuz her seyıdımız bızımde bir abımız kardeşimiz ve bızımde seyıdımız mekanın cennet olsun

özer medikal
özer medikal - 9 yıl Önce

Selâmün aleyküm kardeşler allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Bu terör lanetini rabbim bizden uzak eylesin. .

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184