ALİ İNCİ ŞAŞIRTTI

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, SaSa tesislerinde Basın mensupları ile bir araya geldi.

ALİ İNCİ ŞAŞIRTTI


Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Sakarya’nın Basın temsilcileri ile birlikte Sapanca SaSa tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya gelen İnci, Ülke Gündemi ve Hendek Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Kahvaltı Programına, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı İfran Püsküllü, Hendek Belediye Meclis Üyesi Şenay Sakal, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Rated Başkanı Remzi Adıyaman ve çok sayıda Basın temsilcisi katıldı.

Adayım diye çıkmam söz konusu değil

Sohbet havasında geçen programda konuşma yapan ve bir süredir basında yer alan Milletvekilliği adaylığı hakkında bilgiler veren İnci, Milletvekilliği adaylığım konusunda şu an bir düşüncem yok.
Siyasi büyüklerimiz olan Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Partimizin büyükleri Ali İnci istifa etsin Milletvekili Adayı olsun derse, biz o zaman müracaatımızı yaparız. Bunun dışında ayrılarak ben Milletvekili Adayıyım diye çıkmam söz konusu değil dedi.

Yapılan sohbetlerin ardından Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Moldovya’ya gitmek üzere Basın Mensupları ile vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184