ALİ KEMAL SOFU 19 MAYIS MESAJI

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ALİ KEMAL SOFU 19 MAYIS MESAJI


19 Mayıs 1919’unda Atatürk Bandırma vapuruyla Samsun a çıktığı tarih, Tarihimizin dönüm noktalarından biridir. 19 Mayıs’ın esaret altına alınmak istenilen yurdumuzun düşman karşısında bağımsızlık ve İstiklal meşalemizin yakıldığı gün olması ile tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olarak yerini almıştır.

Atatürk’ün Samsun’da başlattığı kurtuluş meşalesinin ışığında etnik köken, din, mezhep farkı olmaksızın; genç, yaşlı, kadın, erkek tüm halkımızın yine çarenin ancak milli ruhta bulunduğunu anlamasının ve çareyi yine millette aramanın, kısacası milletimizin kendine olan inancının anlamlı bir göstergesidir.

Bu vesile ile İstiklal Savaşı’mızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını Rahmet ve minnetle yad ediyor, başta Hendekte yaşayan tüm vatandaşlarımızın gençlerimizin ve tüm ulusumuzun ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı
Ali Kemal Sofu


Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184