Alparslan Türkeş Parkı Değer Kattı

İlk etabı tamamlanarak hizmete sunulan ve Yenimahalle’nin yaşam merkezi olan Alparslan Türkeş Parkı spor aktivitelerine destek sunarken, sosyal ve kültürel hayata canlılık kattı.

Alparslan Türkeş Parkı Değer Kattı

Başkan Babaoğlu, “Hayırlı olsun” derken Muhtar ve mahalle sakinleri memnuniyetini anlattı.

Alparslan Türkeş

Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde bulunan arazide ilk etabı inşa edilen çok amaçlı ve donanımlı bir yaşam parkına Başkan Turgut Babaoğlu’nun talimatıyla Türk Dünyasının Bilge Lideri, Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) kurucusu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in adı verilmişti. İlk etabın tamamlanmasıyla birlikte bu prestijli cadde ve park projesi adıyla daha da büyük bir anlam kazanırken, her yaştan herkesin rahatlıkla vakit geçirdiği bir merkez oluşturuldu.

Çok Amaçlı Ve Donanımlı

7/24 kameralarla kayıt alınan parkta yürüyüş/ koşu alanları, bisiklet yolları, çocuk oyun parkı, kafeterya, bebek bakım odaları, dinlenme alanları, basketbol, futbol ve voleybol sahası, güneş enerjili aydınlatma panelleri bulunuyor. Peyzaj düzenlemeleriyle fark yaratan Türkeş parkında cep otoparklarla konfor arttırılırken, teknolojik yatırımların devam edeceği açıklandı. Diğer yandan parkın giriş tarafında korten çelikten “9 Işığın” anlatıldığı levhalarla, yürüyüş yolu oluşturuldu.

Yenimahalle Muhtarı

Memnuniyetini dile Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, “Mahallemizin 14’ncü parkı Alparslan Türkeş parkı oldu. Buraya normal bir park demek mümkün değil. Burası mahallemize güzel bir hava katarak panayır yeri havasını andırmıştır. Burada çok güzel görüntüler oluyor. Ailelerin çocuklarıyla eğlendiği bir yer oldu. Alparslan Türkeş’in adının verilmesi bizim için ayrı bir değerdir. Burayı kısa sürede faaliyete alan Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na mahalle halkım adına teşekkür ediyorum” dedi

Vatandaşlar Teşekkür Etti

Mahalle sakini Şaban Abrak ise, “Bu park yapılmış en güzel parkların başında geliyor. Sahalar muhteşem olmuş. Çocuklarımı oynatırken sahada oyun oynayan gençleri imrenerek izliyorum. Keşke bizim zamanımızda da olsa diye..” dedi. Alev Filgöz isimli vatandaş ise, “Parkımız çok güzel oldu. Spor sahalarımız oyun alanlarımız var. Böyle bir parka sahip olduğumuz için Bizim Turgut’a teşekkür ediyorum” dedi. Ayça Naz Uzun isimli gençte, “Burası iyi park. Bu kadar sahanın olduğu bir yer yok. Öğrenciler geliyor. İyi vakit geçirip eğleniyoruz. Başkanımıza Teşekkür ediyoruz” dedi

Kalite Ve Memnuniyet

Hendek halkının en iyi ve en güzel hizmetlere layık olduğunu anlatan Başkan Turgut Babaoğlu ise, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in adını verdiğimiz bu park Yenimahalle’ye değil Hendek’imize büyük değer kattı. Her alanda yaptığımız yatırımlarla Hendek’i geleceğe taşıyor, geliştiriyoruz. Sadece merkeze değil, mahallelerin ihtiyaçlarına göre alt yapıdan üst yapıya hizmetlerimiz kesintisiz sürüyor. Bu hizmetlerimiz her mahallede artarak devam edecek. Alt ve üst yapısıyla güçlü hale getirilen tüm mahallelerimizde sosyal, kültürel ve spor alanında artan yatırımlarla kalite ve yaşam memnuniyetini artıracağız” dedi.

Huzurlu Ve Eğlenceli

Babaoğlu, “Yapılmayan hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz. Yenimahalle’nin alt yapı sorununu çözmek için çalışırken yaşam merkezimizle çıtayı bir üst seviyeye çıkardık. Vatandaşlarımızdan bu parkımızı korumalarını ve çevremizi temiz tutmalarını rica ediyorum. Huzurlu ve eğlenceli bir ada oluşturduk. En önemli görevimiz burayı korumak ve çevremizi rahatsız edecek etkenlere izin vermemektir. Yenimahalle’nin kalbi olan yaşam merkezi hayırlı olsun” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli
Hendekli - 3 yıl Önce

Park iyi oldu ama Site sakini olarak parkta çokca alkol alınmasından,sadece kizlara bakmaya gelen ve müziği son ses açarak parkın etrafında arabasıyla gezenlerden,Parkın ilerisinde karanlık tenha yerlerde kızlı erkekli oturan kişilerden yeterince rahatsiz olduk.

selçukbelginar
selçukbelginar - 3 yıl Önce

emeği geçenlerden annesi hendekli olan ben derimki...var olsunlarbaşarı gayretleriniz daim olsun.alkış alkış.saygılar.selçuk belginar

Osman
Osman - 3 yıl Önce

Park yatırım değil hizmettir yatırım nedir bilmesi gerekli ayrıca türkeş değil mi 60 yılında bu millet e bu halk a radyo da darbe bildirisi okuyan Menderes in asılmasındaki darbese komuta da olan bir darbecinin adının verilmesi ne kadar açı

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184