Altuntaş, Büyükdere İçin Aday

H. Ahmet Altuntaş Büyükdere’ye en güzel hizmet için desteklerinize ve oylarınıza talibim dedi.

Altuntaş, Büyükdere İçin Aday


Hendek Belediyesinde 25 yıl hizmet etmesinin ardından Emekli olan Hacı Ahmet Altuntaş, ekibimizle Büyükdere Mahallesine en iyi hizmeti verebilmek için desteklerinize ve oylarınıza talibim dedi.

Muhtar Adaylığı konusunda konuşan Altuntaş, değerli Mahalle sakinlerimiz, kıymetli büyüklerim ve sevgili gençler;  Mahalli idari seçimleri öncesi karar verme aşamasına geldiğimiz bu son günlerde, bu güne kadarki buluşmalarımızda gösterdiğiniz ev sahipliği, ilgi ve teveccühe teşekkür ediyorum.

Yaklaşmakta olan seçimlerde Mahallemizin hak ettiği en iyi hizmeti alabilmesi adına sonuçlanmasını ve kazananın daha iyi hizmete layık olan Büyükdere sakinleri olmasını temenni ediyorum.

Bu hususta en iyi hizmeti birlikte getirebilmek için oylarınıza ve vereceğiniz yetkiye talip olduğumu bir kez daha yinelemek istiyorum.

Bu vesile ile Aday olan tüm Belediye Başkan Adayları ve Muhtar Adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyor, 2019 Yerel Seçimlerinin Mahallemiz, İlçemiz, Şehrimiz ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

Saygılarımla
H. Ahmet Altuntaş
Büyükdere Mahallesi Muhtar Adayı


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184