ANNE SEVGİSİ SEVGİLERİN EN KIYMETLİSİDİR

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı, Hendek İlçe Kadın Kolları’nı ziyaret etti, Hendekli hanımların Anneler gününü kutladı.

ANNE SEVGİSİ SEVGİLERİN EN KIYMETLİSİDİR


Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nu yemekte ağırladı. Hatipoğlu, Başkan Tosun ve yönetiminin Anneler Gününü kutladı. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’de hanımları selamlayarak Anneler Gününü kutladı.

Anne sevgisi sevgilerin en kıymetlisidir

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, yönetimine teşekkür ederek hepiniz büyük bir özveri ile çalışıyorsunuz. Sizlerin ve tüm bayanların Anneler Gününü kutluyorum. Hepiniz bir annesiniz, çocuklarınızdan ailelerinizden fedakârlık yaparak yoğun gayretle çalışıyorsunuz. Anne sevgisi sevgilerin en kıymetlisidir. Çocuklarınız ve aileniz ile birlikte mutlu günler diliyorum.




Özverili Çalışma

Programa katılan Hendek Belediye Başkanının eşi Dilek Püsküllü de Hendek kadın kollarının çok özverili çalıştıklarını görüyorum. Hem çocuklarına annelik yapıyorlar hem de gayretle çalışıyorlar. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Cennet Annelerin ayakları altındadır

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da bir konuşma yaparak Hendek’in benim için ayrı bir önemi vardır. Bir yanım Hendekli sayılır. Hendek Kadın Kolları yoğun gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Hepinizi tebrik ediyorum. Anneler Gününüzü de kutluyorum. Anne rızasını almak, Hakkın rızasını kazandırır. Anneye olan hizmet, cennette Hz. Musa’ya komşu eder insanı, anneye olan hürmet Peygamber hırkasını giydirir insana. Cennet anaların ayakları altındadır.



Konuşmaların ardından hanımlara tek tek çiçek verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184