Anneler Matinede Gönüllerince Eğlendi

Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Kadınlar Matinesi yoğun katılımla gerçekleşti.

Anneler Matinede Gönüllerince Eğlendi

Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Anneler Gününe özel Kadınlar Matinesi düzenlendi.

Yoğun ilgi

12 Mayıs Pazar günü Hendek Aşk-ı Ala Düğün ve Organizasyon Teras Salonunda düzenlenen Kadınlar Matinesine Hendekli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

İyi eğlenceler

Bir çok Karadeniz Sanatçısının da yer aldığı etkinlik öncesi kısa bir selamlama konulması yapan Karadeniz Havalisi Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başlanı Erol Çetinkala, Anneler gününün önemine vurgu yaparak tüm Annelerin Anneler Gününü kutladı. Bu gibi etkinliklerin devam edeceğini belirten Çetinkala, tüm etkinliklerden Hendekli hemşerilerimiz haberdar olacak, hep birlikte daha güzel etkinliklerde yine birlikte olacağız diyerek tüm misafirlere iyi eğlenceler dileyerek salondan ayrıldı.

Etkinliğe katılan misafirlere çeşitli ikramlar yapılırken tamamen Bayanlara yönelik ve ücretsiz olan etkinlikte Hendekli Bayanlar gönüllerince eğlenerek Anneler Gününü doyasıya kutlamış oldular.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Medine Uzunboy
Medine Uzunboy - 3 ay Önce

Bızneden duymadık bu etkınlıgı

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184