ARAÇ DORSEYE ÇARPTI, 2 ÖLÜ

Aslen Hendek Dikmen Mahallesinden olan Fatma Günbatı ve kızı Emine Yılmaz Bolu Taşkesti Beldesinde Geçirdikleri Trafik kazasında vefat ettiler.

ARAÇ DORSEYE ÇARPTI, 2 ÖLÜ


Bolu'nun Mudurnu ilçesinde TIR'ın dorsesine çarparak tavanı kağıt gibi yırtılan otomobilde 2 kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde, D-140 karayolunun Taşkesti beldesi yakınlarında meydana geldi. Mudurnu yönünden Akyazı’ya giden Mehmet Yıldız yönetimindeki araç, karşı yönden gelen A.İ.E. idaresindeki TIR'ın dorsesine çarptı. Otomobilin tavanı çarpışmanın etkisiyle kağıt gibi yırtılarak Fadime Günbatı ve kızı Emine Yılmaz’ın yaşamını yitirmesine neden oldu.  Sürücü Yılmaz ve eşi Pembe, çocukları Bilal ve Elif Yılmaz ise yaralandı.

Kazadan sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra ambulansla, Mudurnu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar hastanedeki müdahalenin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma ekiplerinin uğraşları ile cesetler araçtan çıkarılıp morga götürüldü. TIR şoförü, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fatma Günbatı  ve kızı Emine Yılmaz Bu Gün( 29 Mayıs 2015) Cuma günü Cuma namazından sonra Akyazı  dokurcun ’da  Defnedilecekler.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 08:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf  ark
Yusuf ark - 9 yıl Önce

Ölenlere allahtan rahmet ailesine sabır ve Selamet yaralılara acil şifalar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184