Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(15 Nisan 2024)

Aramızdan Ayrılanlar

Kazimiye Mahallesinden merhum Raif Ertik’in oğlu, Rıfat Ertik ve Merhum Rafet Ertik’in abisi, Serkan Ertik’in amcası, Nihat Koç ve Metin Koç’un eniştesi, Sezin ve Selçuk Ertik’in babası, Ruhi Ertik vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Kazimiye Mahallesi Orta Caminde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Kazimiye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Selçuk Ertik

Metin Koç

Büyükdere Mahallesinden, Burak ve Yusuf Yıldırım’ın babası, ilçemiz esnaflarından Cemil Yılmaz’ın kayınpederi, Mehmet Emin Büyükyıldırım vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Büyük Camide kılınacak öğle namazına müteakip ilçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Cemil Yılmaz

Büyükdere mahallesi Yarıcı tel arkası

Güldibi Mahallesinden Yusuf, Mehmet ve Ahmet Baylan’ın kardeşi, Süleyman, Hüseyin ve Yeşim Baylan’ın babası, Burak ve Berke Baylan’ın dedesi, Nevzat Baylan vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Güldibi Mahallesi Caminde Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Burak Baylan

Çamlıca Mahallesinden Merhum İsmail Turnacı’nın oğlu, Aydın ve Coşkun Turnacı’nın abisi, ilçemiz esnaflarından Abdullah, Hüseyin ve Ülkü Çalman’nın dayısı, Özcan, İsmail, Mesut, Mehmet ve Turgut Turnacı’nın babası, Marangoz Hacı Mustafa Turnacı vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Çamlıca Haraklı Caminde Kılınacak İkindi Namazı müteakip Çamlıca Haraklı Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Abdullah Çalman

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184