Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(26 Nisan 2024)

Aramızdan Ayrılanlar

İkramiye Mahallesinden Merhum Sadık Batmanlar’ın oğlu, Hasan ve Recep Batmanlar’ın Kardeşi, Hacı Hüseyin Batmanlar vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün İkramiye Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İkramiye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Recep Batmanlar

Yeni Mahalleden Postacı Merhum Alaattin Özal’ın eşi, Merhum Kemal Özal, Nezahat Tor ve Zekai Özal’ın annesi, İsmail Tor’un kayınvalidesi, Gökhan Tor ve Cansu Şafak’ın anneannesi, Beyza, Ömer, Serra Özal’ın babaannesi, Nezaket Özal vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Saat 12.00 de Yeni Mahalle 2269 sokaktaki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsmail Tor

Yeni Mahalle Remzi Efendi Caddesi bitimindeki A 101 Arka sokak

Kargalı Yeniköy Mahallesinden Adnan ve Hikmet Acet’in babası,  Cevdet, Ali, Yılmaz ve Necdet Acet’in Amcası, Muammer Öget ve Ferhan Eryiğit’in kayınpederi, Recep, Emre Öget ve Taha Acet’in dedesi, Nizam Acet vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Kargalı Yeniköy Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Kargalı Yeniköy Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

 Adnan Acet

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184