Aramızdan Ayrılanlar

Hendek’te vefat edenler. (20 Mayıs 2024)

Aramızdan Ayrılanlar

Yeni yayla Mahallesinden Merhum Mustafa Karagüzel’in eşi, Nuri, Ali Rıza ve Mehmet Karagüzel’in Annesi, Burhan, Şenol ve Mustafa Karagüzel’in yengesi, Yeter Karagüzel vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni yayla Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yeni Yayla Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Karagüzel

Yeni Mahallede ikamet eden Merhum İbrahim Erden’in eşi, İlçemiz eski esnaflarından Hüseyin Erden, Kadriye Erden ve Güler Alaca’nın annesi, İsmail Tataroğlu, Osman Alşan,  Murat Karaağaçlı, Resul, Rüstem ve Muammer Siner ’in teyzesi, Nuri Meriç’in yengesi,  İsmail ve Ömer Kasa’nın anneannesi Emine Erdem vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni Mahalle Beştepeler Caddesi Küçük Ak kent bloklarından alınarak. Büyük camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hüseyin Erden

Yeni Mahalle küçük a kent blokları Ercan cami yanı

Aslen Beylice Mahallesinden olup Mahmutbey Mahallesinde ikamet eden, Merhum İsmail Candan ve Merhume Fikrîye Candan’ın oğlu, Adnan ve Kenan Candan’ın amcasının oğlu, Sinan ve Orhan Candan’ın abisi, Onur ve Uğur Candan’ın babası, İlçemiz eski esnaflarından Kamil Candan vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Uğur Candan

Mahmutbey Mahallesi yeni cami arkası kuyu dibi kahvehanesi yanı.

Başpınar Mahallesinden Merhum Hamdi Kahvecioğlu’nun oğlu, Hamdi Kahvecioğlu, Nurdan Avcı ve Handan Doğan Kahvecioğlu’nun babası, Cahit, Hasan Kahvecioğlu ve Uygar Cirit’in amcasının oğlu Av. Murat Avcı’nın kayınpederi, Kemal ve Cemal Kahvecioğlu’nun amcaları, Hakdan Andaç Avcı’nın dedesi Sencer Tığlı’nın dayısı, Kamil Özçıkmak’ın halasının oğlu, Mustafa Kahvecioğlu vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Büyük camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hamdi Kahvecioğlu

Başpınar Mahallesi tepecik (Şehit Ali Gaffar Okan) camisi yanı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184