Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(29 Ağustos 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Dereboğazı Mahallesinden Rasime ve Merhum Cevdet Erdil’in oğlu, Elif, Filiz, Muharrem ve Bahadır Erdil’in babası, Fatma Erdil’in eşi, Sefa Erdil vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Muharrem Erdil ( Oğlu )-0506 146 52 47

Bayraktepe Mahallesinden Hendek Emniyet Müdürlüğünden emekli Remzi Karip’in eşi, Merhum Kamil ve Nokta Çakmak‘ın kızı, Bayraktepe Mahalle Muhtarı Kamil, İsmail, Muhammet Karip Remziye Kayhan, Yazile İşler, Gülizar ve Rabiye Erdoğan, Gönül Taşkın, Nazmiye Korkmaz, Emine Sevim, ve Fatma Sunman’ın annesi, Şevkiye Karip vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsmail Karip ( Oğlu )-0532 739 71 70

Yayalar Mahallesinden Merhum Hasan Gülcü’nün oğlu, Hasan ve Remzi Gülcü’nün ağabeyi, İsmail, Çoşkun ve Selçuk Gülcü’nün babası, İlçemiz esnaflarından Ahmet Karagüzel’in kayınpederi, Yaşar Gülcü vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yayalar Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yayalar Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ahmet Karagüzel ( Damadı )-0536 281 22 34

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Rıdvan Karaayvaz’ın ( ebeler ) yeğeni, Fuat Örs’ün babası, Ali Kırnaz’ın bacanağı, Necati Hünerli’nin dayısı, Muammer Örs vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.
Fuat Örs ( Oğlu )-0533 968 00 70

Kahraman Mahallesinden Ayhan Torunoğlu’nun annesi, Ekrem ve Ahmet Yılmaz’ın ablası, Levent ve Gökhan Buzer’in anneannesi, Hanım Torunoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kahraman Mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Kahraman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ayhan Torunoğlu (Oğlu) - 0537 927 25 34

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2021, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184