Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (16 Eylül 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Kemaliye mahallesinden Merhum Kamil Üstüncan’ın eşi, Recep ve Ali Üstüncan’ın annesi, Hasan Demirel ve Necati Bulca’nın kayınvalidesi, İbrahim ve Şuayip Üstüncan’ın yengesi, Birol Tomarca’nın teyzesi, Nebi ve Onur Üstüncan’ın babaannesi, Okan, Emre Demirel ve Ahmet Bulca’nın anneannesi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün 12.15’de Kemaliye Mahallesi hanesinden alınarak Büyük Cami’ye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Onur Üstüncan (Torunu) - 0544 394 88 99

Aslen Başpınar Mahallesi Tepecik sokaktan olup İzmit’te ikamet eden Merhum Yusuf Aydınlar’ın torunu, Hasan ve Güler Aydınların oğlu, Hüseyin, Ali, Abdullah Aydınlar, Hatice Öziskender ve Melek Konuk’un yeğenleri, Barış Aydınlar’ın ağabeyi, Umay Aydınların babası Yusuf Özgür Aydınlar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İzmit Fevziye Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip İzmit Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hasan Tahsin Aydınlar (Babası) - 0532 487 15 62

Sümbüllü mahallesinden Merhum Ahmet Yıldız’ın eşi, Şahin ve Şenol Yıldız’ın annesi Münire Yıldız vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sümbüllü mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Sümbüllü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhume ’ye Allah’tan rahmet Acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şenol Yıldız (Oğlu) - 0532 061 72 53

Aslen Lütfiyeköşk mahallesinden olup Mahmutbey Mahallesinde ikamet eden Merhum Ömer Kılıçal’ın oğlu, Merhum Halit Kılıçal’ın kardeşi, Ahmet, Ekrem, Osman, Eyüp, Adem ve Resul Kılıçal’ın amcası, Metin ve Çetin Akay’ın dayısı, Cemil Yılkın’ın eniştesi, Cengiz İnin bacanağı, Ömer Kılıçal’ın babası Davut Kılıçal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak öğle namazına müteakip Lütfiyeköşk Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Allah’tan rahmet Acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kılıçal (Yeğeni) - 0539 386 13 30

Osman Kılıçal (Yeğeni) - 0530 465 07 65

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184