Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (25 Eylül 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Turanlar Mahallesinden Merhum Saadettin Balaban’ın oğlu, Merhum Erol ve Erdal Balaban’ın kardeşi, Koray ve Oktay Balaban’ın ağabeyi, Merhum Okan Balaban’ın amcası, Fatih Çıbık ve Umut Holat’ın kayınpederi, Gökhan, Özkan ve İslam Balaban’ın amcası, Furkan Balaban’ın babası, Yılmaz Balaban vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Furkan Balaban (Oğlu) - 0539 922 34 65

Aslen Bıçkıatik Mahallesinden olup Kemaliye Mahallesinde ikamet eden Yunus Çoşkun’un oğlu, Mehmet ve Kemal Çoşkun’un ağabeyi, Fahrettin Çoşkun’un amcası, Murat Cesur’un dedesi, Sevim Cesur ve Ali Çoşkun’un babası, Ahmet Çoşkun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Murat Cesur (Torunu) - 0532 580 67 58

Şevketiye Mahallesinden Kamil Yelkenci’nin (mahir oğlu) torunu, Merhum Süleyman Yelkenci’nin oğlu, Emre Yelkenci’nin kardeşi, Yasin ve Mahir Yelkenci’nin amcasının oğlu, Yunus Yelkenci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Şevketiye Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Şevketiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Emre Yelkenci (Ağabeyi) - 0539 828 16 90

Karatoprak Mahallesinden Merhum İbrahim Alkaş’ın (Sakaoğlu) eşi, Mehmet, Ferruh ve Ömer Alkaş’ın annesi, Asiye Alkaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karatoprak Mahallesinde kılınacak İkinci namazına müteakip Karatoprak Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Alkaş (Oğlu) - 0533 761 44 54

Aslen Pazarcık Köyünden olup İlçemiz Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Merhum Mehmet Kaplan’ın oğlu, Kamuran ve Rıdvan Kaplan’ın babası, Kadir Kaplan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Rasimpaşa Mahallesi Eseler Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Pazarcık Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Kamuran Kaplan (Oğlu) - 0537 655 29 72

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2021, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184