Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (9 Kasım 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Bayraktepe Mahallesinden Merhum İsmail Kıt’ın oğlu, İbrahim ve Ali Kıt’ın ağabeyi, Ferhan Kıt’ın amcası, Ziyafettin Hafif ve Osman Saral’ın kayınbiraderi, Hüsnü ve Zeki Bayrakoğlu’nun eniştesi, Mücahit Akarsu, Özer Gültekin ve sağlık memuru Ercan Bulut’un kayınpederi, Yaşar Kıt vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11.30’da hanesinden alınarak Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ercan Bulut (Damadı)-0505 378 11 05

Pazarcık köyünden Mehmet Koç’un babası, Muammer Uçar, Zekeriya Torunoğlu’nun kayınpederi, Ümit ve Emrah Uçar’ın dedesi, Selahattin Koç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Öğle namazında Pazarcık köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet Koç (Oğlu)-0531 205 03 70

Aslen Süleymaniye Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Yavuz ve Oğuzhan Selim’in babası, Merhum bekçi Hakkı Selim’in kardeşi, Adil Selim’in ağabeyi, Yusuf, Yakup, Ali Rıza ve Hasan Akdoğan’ın eniştesi, Mustafa, Enbiya, Adnan, Ahmet, Yusuf, Ali, Şenol, Birol, Nurullah ve Hamdullah Akçay’ın dayısı emekli Başkomiser, İsmail Selim vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Süleymaniye Mahallesi Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Süleymaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hamdullah Akçay (Yeğeni)-0545 581 21 12

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2021, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184