Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (23 Kasım 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Yeşilvadi Mahallesinden olup Sarıdede Mahallesinde ikamet eden Merhum İsmail Özcan’ın oğlu, Merhum Mustafa, Ali ve Kemal Özcan’ın kardeşi, Ayhan ve Osman Demir’in dayısı, Zeki ve Selim Özcan’ın babası, Şenol Özcan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün 11.30’da Sarıdede Mahallesinde ki hanesinden alınarak Yeşilvadi Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Yeşilvadi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Zeki Özcan (Oğlu)-0532 432 37 28

Kemaliye Mahallesinden Merhum Vedat Örtbaş ve İmran Örtbaş’ın oğlu, Merhum Eriş ve Nevzat Örtbaş’ın kardeşi, Merhum Eşref Örtbaş, Gülsüm Erginol ve belediyemizden emekli Kamuran Şaşmaz’ın yeğeni, Cavit Şaşmaz’ın halasının oğlu, Cihat ve Nihat Örtbaş’ın amcalarının oğlu, Mehmet Keleş’in damadı, Zeynep Örtbaş’ın eşi, Nevruz Örtbaş vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kemaliye Mahallesinde ki hanesinden alınarak Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Cavit Şaşmaz (Halasının oğlu)-0533 711 68 54

Aşağıçalıca Mahallesinden Merhum Mehmet Kapıcı’nın eşi, Murat ve Nurettin Karabaş’ın ablası, Zahit Üretmen’in kayınvalidesi, Hüsniye Kapıcı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Aşağıçalıca Mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Aşağıçalıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Zahit Üretmen (Damadı)-0533 594 30 99

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184