Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (26 Kasım 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Sarıdede Mahallesinden Merhum Ali Sarı’nın eşi, Kemal, Mehmet ve Neşat Sarı’nın anneleri, Osman, Musa ve Turhan Sarı’nın yengeleri, Engin, Ersin, Mustafa, Bülent ve Ali Sarı’nın babaanneleri, Gülizar sarı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sarıdede Mahallesindeki hanesinde Saat 11.00’de kılınacak cenaze namazının ardından ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Neşat Sarı ( Oğlu )-0539 760 51 06

Dereboğazı Mahallesinden Merhum Hacı Muharrem Cesur’un oğlu, Haydar Çetinkaya’nın damadı, Sami Bağdatlı’nın halasının oğlu, Atilla ve İsmail Canlıoğlu’nun dayılarının oğlu, Kemal, Celal ve Recep Cesur’un amcalarının oğlu, Cüneyt Alpar’ın kayınpederi, Ayşe Cesur Alpar ve Coşkun Cesur’un babası, karayollarından emekli Cemal Cesur vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dereboğazında ki hanesinden alınarak Yeni Camii’ ye getirilecek kılınacak Cuma namazına müteakip ilçe Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Coşkun Cesur (Oğlu)-0532 684 49 74

Puna Martinler Mahallesinden Merhum Mehmet Kudretli’nin oğlu, Erhan, Enes ve Ömer Faruk Kudretli’nin babası, Şener Kudretli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Puna Martinler Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Puna Ortaköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Faruk Kudretli ( Oğlu )-0530 912 05 10

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184