Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (1 Aralık 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Kemaliye Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden tekelden emekli Merhum Mustafa Çetinkaya’nın eşi, Hüseyin ve İsmet Çetinkaya’nın annesi, belediyemiz personeli Samet Çetinkaya’nın babaannesi, Merhum Fevzi, Mehmet ve Faik Sert’in ablası, Erol ve Zeki Sert’in halası, Öcal, Yücel ve Tansel Danyeri’nin teyzesi, Fatma Çetinkaya vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 12.00’de Yeni Mahalle Safir sitesinde ki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Samet Çetinkaya (Torunu)-0554 714 64 45

Aslen Kadifekale Mahallesinden olup Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden Merhum Kemal Arslanoğlu’nun oğlu, Muzaffer Arslanoğlu’nun ağabeyi, Mücahit ve İbrahim Arslanoğlu’nun babaları, Tunahan Arslanoğlu’nun dedesi, Ayhan Başçelik ve Cihat Komut’un kayınpederi, Remzi Arslanoğlu vefat etmiş.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mücahit Arslanoğlu ( Oğlu )-0539 785 07 54

Uzuncaorman Mahallesinden Samet Atik’in ağabeyi, Barış Atik’in babası, Mesut Atik vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Barış Atik (Oğlu)-0533 701 10 54

Aslen Trabzonlu olup Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden Hasan kızı Merhum Temel Aydın’ın eşi, Merhum Cemal Aydın, Kemal ve Nedim Aydın’ın ablası, ilçemiz esnaflarından Tuncay, Oktay, İhsan, Orhan ve Yücel Aydın’ın halası, Selim Aydın’ın babaannesi, Nihat, Hilmi, Mustafa ve Fuat Aydın’ın annesi, Nazmiye Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Nihat Aydın (Oğlu)-0542 597 77 28

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2021, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184