Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (19 Aralık 2021)

Aramızdan Ayrılanlar

Lütfiyeköşk Mahallesinden Merhum İshak Dural'ın gelini, Ali, Ahmet ve Yusuf Dural'ın yengeleri, Mehmet Dural'ın eşi, Kerem ve Eren Dural'ın anneleri, Nezahat Dural vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Lütfiyeköşk Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Lütfiyeköşk Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Cenazeye gitmek isteyenler için saat 12:00’de Büyük Camii önünden araç kaldırılacaktır

Mehmet Dural ( Eşi )-0536 354 26 59

Aslen Şevketiye Mahallesinden olup Mahmutbey Mahallesinde ikamet eden Merhum Şevket Yelkenci’nin oğlu, Merhum İbrahim, Ferhan ve Mehmet Yelkenci’nin ağabeyi, Cemil Yelkenci’nin babası, Harun ve Metin Yelkenci’nin amcasının oğlu, Ahmet ve Rauf Bağdatlı’nın halasının oğlu, Merhum İsmail Çil’in damadı, Burhan Yelkenci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip Şevketiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Cemil Yelkenci ( Oğlu )-0533 257 43 70

Aslen Geyveli Olup Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Merhum Ömer Kerem’in oğlu, Osman ve Mustafa Kerem’in kardeşi, Münevver, Niyazi, Fevzi, Zekiye, İlçemiz esnaflarından Yaver, Ayfer ve Havva Kerem’in babaları, Cemal Kerem Vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Rasimpaşa Mahallesi Meskenler Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yaver Kerem ( Oğlu )-0534 490 67 15

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2021, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184