Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (5 Ocak 2022)

Aramızdan Ayrılanlar

Sarıdede Mahallesinden Emin Çelen’in ağabeyi, Muzaffer ve Adnan Çelen’in babaları, Mehmet Yapıcı’nın eniştesi, Metin, Zafer, Hakan Gökhan Çelen ve Oğuzhan Yan’ın dedeleri, Bekir ve Yılmaz Çelen’in amcaları, Cavit ve Nevzat Kaçar’ın dayısı, Tahsin Emin Çelen vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Sarıdede Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Metin Çelen (Torunu) - 0542 249 09 33

Adres: Turanlar Mahallesi girişi.

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Cemal Cömert’in oğlu, Ömer ve Şemsettin Cömert’in yeğeni, Orhan Cömert’in kardeşi, Metin Durmaz’ın damadı, Ferhan Cömert vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Yusuf Durmaz (Kayınçosu) - 0532 365 54 71

Adres: Osmanyılmaz Caddesi eski İtfaiye gelmeden.

Güldibi Mahallesinden Merhum Kamil Yelken’in oğlu, Kamil, Erol, Nagihan ve Nadide Yelken’in babaları, Dursun ve Ali Yelken’in amcasının oğlu, Kemal Yelken vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 14:00’te Güldibi Mahallesinde kılınacak cenaze namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Erol Yelken ( Oğlu )-0530 560 14 54

Adres: Merkez sokak karşısı

Kargalıhanbaba Mahallesinden Temel ve Şenol Sebetci’nin babası, Mustafa ve Hasan Sebetci’nin ağabeyleri, Sebahattin Sebetci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kargalıhanbaba Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Kargalıhanbaba Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Temel Sebetci (Oğlu) - 0536 776 96 61

Adres: Kargalıhanbaba Mahallesi 1107 sok durak fındık yanı.

Şeyhler Mahallesinden Merhum Alaattin ve Mustafa Güllü’nün anneleri, Şenol Başçakır’ın kayınvalidesi, Feride İnci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Şeyhler Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Şeyhler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa Güllü (Oğlu) - 0537 508 91 46

Adres: Şeyhler Mahallesi Merkez

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2022, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184