Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler. (23 Ocak 2022)

Aramızdan Ayrılanlar

Harmantepe Mahallesinden Merhum Mehmet Bıçak’ın oğlu, Merhum Fehmi, Merhum Faik ve Zekeriya Bıçak’ın kardeşi, Ahmet Bıçak’ın ağabeyi, Şenol, Erol ve Erdal Bıçak’ın babası, Remzi Bıçak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Harmantepe Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Harmantepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Erol Bıçak (Oğlu)-0541 692 75 17

Adres: Harmantepe mah.

Kemaliye Mahallesinden, tekelden emekli Merhum Hacı Kamil Üstüncan’ın oğlu, Recep Üstüncan’ın kardeşi, Merhum Cemalettin İbrahim ve Şuayip Üstüncan’ın amcalarının oğlu, Nebi ve Engin Üstüncan’ın amcaları, Okan, Emre Demirel ve Ahmet Bulca’nın dayıları, Birol Tomarca’nın teyzesinin oğlu, Hasan Demirel ve Necati Bulca’nın kayınbiraderi, Ahmet Nur Çelikkalp’in kayınpederi, Onur Üstüncan’ın babası, Belediyeden emekli Zabıta amiri Ali Üstüncan vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 12.00’de Kemaliye Mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Onur Üstüncan ( Oğlu )-0544 394 88 99

Adres: Kemaliye Mah. Kentsel Dönüşüm Evleri

Kemaliye Mahallesinden Merhum Yusuf Ören’in kızı, Merhum Süleyman Çamur’un gelini Necati ve Necdet Çamur’un yengeleri, Necmi Çamur’un eşi, Melike ve Merve Çamur’un anneleri, Elmas Çamur vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Melike Çamur ( Kızı )-0544 259 71 64

Adres: Kemaliye Mah. Saat kulesi yanı

Çamlıca Yeşiller Mahallesinden Merhum Mustafa Özsu’nun oğlu, Osman, İbrahim, ve Naim Özsu’nun ağabeyi ,Ahmet Özsu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çamlıca Yeşiller Mahallesinde kılınacak İkindi namazına müteakip Çamlıca Yeşiller Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İbrahim Özsu ( Kardeşi )-0545 872 02 76

Adres . Çamlıca yeşiller mh

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2022, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184