Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(28 Şubat 2022)

Aramızdan Ayrılanlar

Hacımbey Mahallesinden Mehmet Çetin’ın ( kuşdili ) kızı, Ali Osman ve Mehmet Çetin’in ablası, Arif ve Hikmet Kızay’ın annesi, Muhammet Kızay’ın babaannesi, Hatice Kızay vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hacımbey Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Hacımbey Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Arif Kızay ( Oğlu )-0539 645 19 40

Adres: Hacımbey Mahallesi Merkez

Çağlayan mahallesinden Merhum Kemal Esen’in eşi, Tacettin, Kamil ve Ergin Esen’in annesi, Murat, Yusuf, Emrah ve Melih Esen’in babaannesi, Ercan ve Süleyman Kırış’ın anneannesi, İsmail Kırış’ın kayınvalidesi, Çağlayan Mahalle Muhtarı Muharrem ve Kadri Bedelin teyzesi, eski belediye Meclis üyelerinden İsmail ve Muhammer Barutçu’nun halası, Emine Esen vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çağlayan Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Muharrem Bedel (Yeğeni)-0 536 286 02 21

Çağlayan Camiisi karşısı

Yeni Mahalleden Merhum Polis Memuru Bekir ve Nazmiye Alıcı’nın oğlu, İbrahim Alıcı, Selma Kaya ve Sevcan Tarım’ın kardeşi, Muammer Kaya ve Cengiz Tarım’ın kayınbiraderleri, Hande ve Merve Alıcı’nın amcası, Dilara Baliç’in dayısı ve Lidya Alıcı’nın eşi Berkan Alıcı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Emek Sitesindeki hanesinden alınarak Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Selma Kaya (kardeşi)-0532 567 47 97

Yeni Mahalle Emek Sitesi

Karadere Mahallesinden Merhum Mustafa Altun’un oğlu, İbrahim, Muhammet ve Osman Altun’un ağabeyi, Cemil, Hasan ve Kenan Altun’un amcasının oğlu, Bülent Altun’un babası, Kemal Altun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip Karadere Mahalesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hasan Altun (Amcasının oğlu) - 0536 812 26 09

Not: Cenaze Yalovadan Büyük Camiye getirilecek.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2022, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184