Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te veffat edenler. (22 Eylül 2022)

Aramızdan Ayrılanlar

 Servetiye Mahallesinden Hacı Mustafa Derman, Selver Derman, Merhum Hamza ve Merhum Hendek Emekli Milli Eğitim Müdürü Muhittin Derman’ın abisi, Hendek Belediyesinden Emekli Ekrem Mülazimler’in kayınpederi, İbrahim, Zekeriya ve Muhammet Derman’ın Babası, Hacı Ahmet Derman vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Servetiye Mahallesi Medine Camiisinde kılınacak Öğle namazına müteakip Servetiye Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

İbrahim Derman  ( Oğlu )-0542 450 67 61 

Adres: Servetiye Mahallesi 

Büyükdere Mahallesinden Merhum Recep Timucin’in oğlu, Engin ve Fikri Timucin’in Abisi, Gamze Kaya, Savaş Deniz, Kader Kurt, Çağla ve Müslüm Deniz’in Dayısı,  Şükrü Timucin vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Akova Mahallesi Hantek Camisinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Gamze Kaya  ( Yeğeni )-0538 786 90 93

Adres: Büyükdere Mahallesi 6100 sok ENG Düğün Solonu  Arka Sokak

Sarıdede Mahallesinden Kadir Salman’ın oğlu, Merhum Sabri ve Eşref Salman’ın abisi, Sağlık Meslek lisesi Öğretmeni Sevil Salman, Fatma, Ali ve İsmail Salman’ın Babası, Hüseyin Salman vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İsmail Salman (Oğlu) - 0537 672 31 02

Adres: Sarıdede Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan camisinin ilerisi, Seç Market yanı.

Aslen Aydın’lı olup, Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Yusuf Kalyoncu’nun eşi, Cevat, Selahattin, Kemal, Osman ve Fuat Kalyoncu’nun yengesi, Merhum Rahip Dibdiri’nin kızı, Fevzi ve Kenan Dibdiri’nin kardeşi, Uğur Kalyoncu’nun annesi, Leyla Kalyoncu vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Saat 15.00 ‘de Yeni Mahalledeki hanesinde helallik alındıktan sonra 23 Eylül Cuma günü Aydın İlinde defnedilecektir.

Uğur Kalyoncu (Oğlu) - 0543 286 66 20

Adres: Yeni Mahalle 2038 Sokak, Huzur evinin karşı Sokağı. 

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2022, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184