Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(10 Mart 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Kızanlık Mahallesinden olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden merhum Terzi Kayyum Sarı’nın eşi, İkramiye köyünden merhum Latif, Mehmet ve İsmail Kapanlar’ın ablası, Selim Yaz, Münir Fidancı ve Mehmet Özmetin’in kayınvalidesi, Merhum Cavit, Ekrem ve Cihan Sarı’nın yengesi, Fatih ve Muammer Sarı’nın Annesi Ayşe Sarı, vefat emiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Cuma Namazına müteakip ilçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Muammer Sarı

Fatih Sarı

Adres: Başpınar Mahallesi Remzi Efendi Caddesinden İlk ışıklardan sola dönüşte 2. ara

Dikmen Mahallesinden merhum Mustafa ve Havva Pektemek’in oğlu, merhum Muhammet, Zennişah, Halil, Bahattin ve Rıfkı Pektemek’in abisi, Rabiye,  Melek ve Cevdet Pektemek’in babası, Osman Pektemek vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dikmen Mahallesi Caminde kılınacak Cuma Namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Cevdet Pektemek

Dikmen Mahallesi

Çakallık Mahallesinden Akozba Erhan Çubuk’un abisi, merhum Akozba Cengiz Çubuk’un kardeşi,  Açüyba Yıldıray Gezer’in dayısı, Ufuk Çubuk’un babası, Akozba Cihan Çubuk vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çakallık Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma Namazına müteakip Çakallık Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Yıldıray Gezer

Çakallık Mahallesi Cami yanı.

Merhum Cavit Aytaç’ın eşi, Mücahit Aytaç’ın annesi, Fikret Eltutan ve Esen Yiğit’in kayınvalidesi Müyesser Aytaç vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Hamitli Mahallesi Caminde kılınacak ikindi Namazına müteakip Hamitli Mahallesi  Aile kabristanlığına defnedilecektir..

Hakan Eltutan

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2023, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184