Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat Edenler.(30 Mart 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Ajiba Cengiz Soğuk’ın eşi, Filiz ve Taylan Soğuk’ın annesi, Ajiba Hasan, Erol ve Ahmet Soğuk’ın yengesi, Hikmet Soğuk vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Hüseyinşeyh Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Filiz Soğuk ( kızı )
Adres: Mahmutbey Mahallesi Hgm Arka caddesi

Güldibi Mahallesinden Merhum Yaşar Sevim’in oğlu, Celal Cesur ve Ahmet Çelik’in bacanağı, Fatih Keskin ve Furkan Çelik’in eniştesi, Emirhan Sevim’in babası, Ahmet Sevim vefat etmiştir.
Cenazesi Bugün saat 12.00 ‘de Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Güldibi Mahallesine getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.
Hızır Furkan Çelik
Adres. Yeni Mahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi 2030 sok no 4 Villa PARK evleri
Huzur Evi aşası yol bitimi A 101 sağı

Kırktepe Mahallesinden Merhum Yusuf Ayseli’nin oğlu, Mahmut, Cemil ve Merhum Sabri Ayseli, Harmantepe Mahallesinden Yaşar, Cemal, Celal ve Veysel Tektaş’ın yeğeni, Mehmet, Ahmet ve Özkan’ın abisi, Yaşar Ayseli vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün saat 12,00 ‘de Yeni Mahalle Ercan Camii yanındaki hanesinden alınarak Büyük Caminde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Özkan Alıcı

Adres: Yeni Mahalle 1534 sok Ercan Cami Alt Sokağı

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2023, 09:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cafer sunman
Cafer sunman - 1 yıl Önce

Allah ölenlere rahmet geride kalanlara sabır versin amin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184