Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler (19 Nisan 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Beylice Mahallesinden Ayüzba Erkan İçtürk ve Azüpha Dilek Yıldırım’ın babası, Merhume Nurdan İçtürk ’ün eşi, Merhum Ayüzba İhsan İçtürk ve Gülser Yıldırım’ın abisi, Ayüzba Okan İçtürk ve Özüpha Banu Özcan’ın amcası, Erdoğan İçtürk vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Beylice Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Beylice Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Erkan İçtürk

Beylice Nüfren Abrak Mahallesi

Mahmutbey Mahallesinden merhum Hacı Mustafa Odacı’nın oğlu, Ahmet, Merhum Mehmet ve Cevdet Olgun’un yeğeni, Mehmet Odacı’nın kardeşi, Fatih ve Alperen Odacı’nın amcası, Fahri ve merhum Eyüp Atabek’in eniştesi, İlkay Ayral’ın kayınpederi, Mustafa Odacı’nın babası, Cemal Odacı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Saat 12.00’de Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Yeni camiye getirilecek kılınacak öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa Odacı

Yeni Mahalle konut kent sitesi

Aslen Karasu Kurudere Mahallesinden olup Turanlar Mahallesinde İkamet eden Merhum Emin Baygın’ın kızı, Hüseyin, İdris, Osman, Abdullah ve Musa Yan’ın annesi, Yaşar, Samet, Oğuzhan, Enes ve Talha Yan’ın babaannesi, Recep Ersöz’ün anneannesi, Hava Baygın vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Saat 14.00 ‘de Turanlar Mahallesindeki hanesinden alınarak Karasu Kurudere Mahallesi Kocataş Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Kurudere Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Yaşar Yan

Turanlar Mahallesi, İlk girişteki Cami’nin sağı

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet imamoğlu
Mehmet imamoğlu - 12 ay Önce

Can arkadaşım Cemal Odacı’ya ALLAH tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184