Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(28 Nisan 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Merhum Mehmet Yamak’ın kızı, Süleymaniye Mahallesinden Merhum Ramis Hoca’nın torunu, Nezaket Yamak vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Dereboğazı Mahallesindeki hanesinden saat 10,00’da alınarak Adapazarı Karaosman Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Emirdağ Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Osman Var

Dereboğazı Mahallesi 1022 sok Ziya Gökalp cami dönüşte 300 mt ilerisi

Merhum Necati Kartal’ın kızı, merhum İsmet Kartal, merhum Atilla ve Fadıl Bayrakçı’nın yeğeni, merhum Murat Kartal’ın ablası, Hakan ve Ömer Kartal’ın kardeşi, Kadir Gezer’in kayınvalidesi, Serran Gezer’in annesi, Ayşe Zehra Kartal vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kemaliye mahallesindeki hanesinden alınarak Büyük caminde kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ömer Kartal

Kemaliye Mahallesi Atatürk stadyumu karşısı

İkbaliye Mahallesinden merhum Ekrem Erdil’in oğlu, merhum Bedri Çokkahraman, merhum Cevat Şan ve Ziya Cevahircinin kayınbiraderi, merhum Cevat Öğet, Hayri Çamur ve Ercan Yonar’ın bacanağı, Esat ve Nuri Şeker’in eniştesi, Mustafa ve Erdinç Çokkahraman’ın dayısı, Onur Birinci’nin kayınpederi, ilçemiz esnaflarından Kadir, İlker ve Metin Erdil’in babası, Remzi Erdil vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İkbaliye Mahallesi caminde kılınacak Cuma namazına müteakip ikbaliye Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

Kadir Erdil

İkbaliye Mahallesi Balıklı 1.sokak No:55

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184