Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(11 Ağustos 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Köprübaşı Mahallesinden Merhum Hasan Delibalta’nın kızı, Merhum Mobilyacı Mürsel Bezgi’nin eşi, Recep ve İbrahim Bezgi’nin annesi, Yusuf Alandilek, Bülent Aslankaya ve Mehmet Akın’ın Kayınvalidesi, Onur ve Arda Aslankaya’nın anneannesi, Buğra Bezgi’nin babaannesi, Hafize Bezgin vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Köprübaşı mahallesi Seç Market arkası, Çay Kenarındaki parkın yanı.

İbrahim Bezgin

Dikmen Mahallesinden Merhum Ali Işıkveren’in kızı, Merhum Salim, Merhum Ali Paşa, Mustafa, Hüseyin, Bahattin ve İsmet Işıkveren’in Kardeşi, Gazeteci Kadir Kazın’ın baldızı, Gazeteci Gürkan Özer’in yengesi, Mustafa Özer’in eşi, Ömer, Özcan, Özkan ve Uğur Özer’in annesi, Emine ( Ayşe ) Özer vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Dikmen Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Gürkan Özer

Kadir Kazın

Aslen Puna Mahallesinden olup, Akpınar Mahallesinde ikamet eden, Mehmet ve Zekiye Cinli’nin oğlu, İbrahim, Muzaffer ve Mücahit Cinli’nin Kardeşi, Cihan ve Cengiz Cinli’nin Babası, Cavit Cinli vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akpınar Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Akpınar Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Cengiz Cinli

Puna Ortaköy’ünden, Merhum Mehmet Kocabıyık’ın eşi, Kamil Kocabıyık’ın annesi Canfiye Kocabıyık vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Puna Ortaköy Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Puna Ortaköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Kamil Kocabıyık

Puna Ortaköy

Akpınar Mahallesi  Kadın Cezaevi arka caddesi.

Kalayık Mahallesinden merhum Hayrettin Anaşbanın eşi, Murat, Ali ve Ömer Anaşbanın annesi, Caca Yavuzun Ablası, Cacapha Pakize Uygun vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni Caminde Kılınacak İkindi Namazına Müteakip Kalayık Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Murat Anaşba

Ali Anaşba

Mahmutbey Mah. Hantek lokantasını geçince ilk sağa dönünce ilk apartman

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2023, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184