Aramızdan Ayrılanlar

Hendek’te vefat edenler. (18 Ağustos 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Lütfiyeköşk Mahallesinden olup Bursa’da ikamet eden, Merhum Davut Kılıçal’ın oğlu, Merhum Halit Kılıçal’ın yeğeni, Adem, Eyüp ve Resul Kılıçal’ın amcasının oğlu, Çetin ve Metin Akay’ın dayısının oğlu, Ahmet, Ekrem ve Osman Kılıçal’ın eniştesi, Ömer Kılıçal vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Sarıdede Mahallesi Tepecik Kutlu Sitesindeki hanesinden alınarak, Yeni Camii’de kılınacak Cuma Namazına müteakip Lütfiye Köşk Köyü Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Adres: Sarıdede mahallesi Tepecik Kutlu Yaşam Siteleri.

Aslen Harmantepe Mahallesinden olup Yenimahalle’de ikamet eden, Merhum Yusuf Balıkçı’nın Oğlu, Mustafa ve Muhammet Balıkçı’nın kardeşi, Hasan ve Hüseyin Balıkçı’nın Abisi, Engin ve Sezgin Balıkçı’nın Babası Ali Balıkçı vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Rasimpaşa Camii’nde kılınacak Cuma Namazına müteakip Harmantepe Yukarı Mahalle Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres: Yenimahalle Kanuni Sultan Süleyman Caddesi Fiskobirlik Depo alt sokağı.

Aslen Dededüzü Köyünden olup Hendek Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden Hacı Dursun Durmuş’un kızı, Mustafa, Ahmet, Baki ve Turan Durmuş’un ablası, Merhum Hacı Mehmet Uçar’ın gelini, Yusuf, Ahmet, Remzi ve Nurettin Uçar’ın yengesi, Mithat, Turgay ve Sağlık Memuru Tuncay Uçar’ın annesi, Bedirhan Uçar’ın babaannesi, Dededüzü Köyü eski muhtarı ve Hendek Tarım Kredi Kooperatif Başkanı Mustafa Uçar’ın eşi Hacı Safiye Uçar vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Büyük Camii’de kılınacak İkindi Namazına müteakip Hendek Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Adres: Bayraktepe Mahallesi Kamil Kamışoğlu caddesi Kuzen Mobilya yanı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184