Aramızdan Ayrılanlar

Hendek’te vefat edenler. (6 Eylül 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Başpınar Mahallesi’nden Merhum Hasan Özislimci’nin kızı, emekli Tarım Kredi Müdürü Aylin Özislimci’nin ablası, Adnan, Ahmet ve İsmail Gündoğan’ın teyzesi, Süreyya Uzun, İrfan ve Rıdvan Üretmen’in amcasının kızı, Seher Özislimci vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Başpınar Mahallesi Terziler sokaktaki hanesinden alınarak, Büyük Camii’de kılınacak Öğle Namazına müteakip ilçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Başpınar Mahallesi 1128. (Terziler) Sokak

Turanlar Mahallesi’nden Merhum Sebahattin Balaban’ın eşi, Ümit Başkan, Yasin ve Selçuk Balaban’ın annesi, Ünal Korkut ve Şenol Kavalcı’nın kayınvalidesi, Tuna Balaban vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Büyük Camii’de kılınacak Öğle Namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir.

Turanlar Mahallesi

Aslen Hendekli olup, Gölcük’te ikamet eden, Merhum Hasan Kıt’ın eşi, Merhum İsmail Kıt’ın yengesi, Ayhan Topal, Merhum Hilmi Kırval, Sedat Kırval, Halit Reis, ve Hüseyin Akçay’ın kayınvalidesi, Bahadır, Selçuk, ve Hakan Turan, Haydar, Recep Özşahin, Osman Yayan, Merhum Yaşar, Ali ve İbrahim Kıt’ın yengesi,  Merhum Nazim, Seyit, Salih, Mehmet ve Ali Özer’in kardeşi, İlçemiz esnaflarından Murat, ve Reşat Topal’ın anneannesi, Muammer, Hüseyin, Zeki, ve Ferhat Kıt’ın annesi, Münire Kıt vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Gölcük’ten Yeni Camii’ye getirilecek, kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Güney Mahallesi’nden Merhum Veysel Arslanoğlu’nun oğlu, Merhum İbrahim Arslanoğlu’nun kardeşi, Adil Arslanoğlu’nun abisi, Şemsettin, Vahdet, Veysel ve Uğur Arslanoğlu’nun amcası, Ali, Murat, Soner ve Sunay Arslanoğlu’nun babası, Celal Arslanoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Güney Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Güney Mahallesi Aile 

Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184