Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(9 eylül 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Hicriye Mahallesinden olup Yeni Mahalle ikamet eden, Merhum Şevket ve Yusuf Yegin’in

Kardeşi, Ömer ve Nihat Yegin’in babası, İbrahim Yegin ve Fatih Aygen ‘in dedesi, Metin Aygen ve Mesut İnal’ın kayınpederi, Mustafa Yegin vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Hicriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İbrahim Yegin

Yeni Mahalle 2058 sok Lidya kent sitesi Cumhuriyet ilköğretim arkası

Aslen Esentepe Mahallesinden olup, Yenimahalle’de ikamet eden, Merhum Sabri Kahraman’ın oğlu, Hacı Ömer Özbek’in damadı, Ahmet Kahraman’ın kardeşi, Osman ve Mehmet Kahraman’ın amcasının oğlu,  Ömer, Mehmet ve Ahmet Sütlü ’nün dayısı, İsmail Yetiş, Süleyman Mertkanlı ve İsmail Beyazkoç’un bacanağı, Emekli Din görevlisi Osman Özbek’in eniştesi, Yaşar Kahraman vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yenimahalle’deki hanesinden alınarak Büyük Camii’nde kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Osman Özbek

Yenimahalle Beştepeler Caddesi Huzurevinin sağı, Öğretmen blokları

Nuriye Mahallesinden Hacı Necmettin’ Altıtaş’ın oğlu, Nurettin, Cüneyt ve Ali, Altıtaşın kardeşi, ErhanVe Ercan Yolcu’nun dayısının oğlu, Cahit Altıtaş vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Nuriye Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Erhan Yolcu

Nuriye Mahallesi  Eski Belediye çöplük yanı

Kargalıhanbaba Mahallesinden Yalçın, Asuman ve Özkan Nart’ın babası, Ferruh ve Faruk Nart’ın Amcası, İlhan, Ferhan ve Fatih Kuşcan’ın eniştesi, Hacı Saffet Nart vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Kargalıhanbaba Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kargalıhanbaba Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Yalçın Nart

Kargalıhanbaba 1107 Sokak

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2023, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184