Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(4 Kasım 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Trabzonlu olup Başpınar Mahallesinde ikamet eden, Merhum Cemal Aydın’ın eşi, Nedim Merhum Kemal, Tuncay, Oktay ve Nihat Aydın’ın yengesi, İhsan ve Orhan Aydının annesi, Cemal ve Enes Aydın’ın babaannesi, Ayşe Aydın vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Büyük Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına Defnedilecektir.

Orhan Aydın

Başpınar Mahallesi 1116 sok  Mustafa Asım Konağının sağından 200 mt ileride

Kadifekale Mahalle Muhtarı Süleyman Arslanoğlu’nun Abisi, Bahri Arslanoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Adapazarı Hızırtepe Mahallesi Sigorta Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kadifekale Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Süleyman Arslanoğlu

Şeyhler Mahallesinden Merhum Emin Abuç’un eşi, Nasuh Abuç’un annesi, Ayşe Abuç vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Şeyhler Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle Namazına müteakip Şeyhler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Nasuh Abuç

Şeyhler Mahallesi

Göksu Mahallesinden Merhum Cemil Balıkçı’nın oğlu, Haşim, Mustafa, Yakup, Eyüp, Mücahit Balıkçı, Ahmet ve Mustafa Atmaca Atmaca’nın yeğeni, Yunus Balıkçı vefat etmiştir. 

Cenazesi Bugün Göksu Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Göksu Mahallesi Aile  Kabristanlığına defnedilecektir. 

Eyüp Balıkçı 
Göksu Mahallesi

Aslen Süleymaniye köyün den olup Akyazı da ikamet eden Mustafa Akçay'ın Oğlu, Haydar, Abdül ve enbiya Akçay'ın Abisi, Mehmet, Ahmet  ve Adnan Akçay’ın amcasının oğlu Cafer Hamza ve Ali Akçay’ın amcası Ayhan metin ali ve Tuncer Bayram’ın  ve Hasan Tahsin yılmazın dayısı Alpaslan Akçay'ın Babası Talat Akçay vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Akyazı Gazi Süleyman Paşa Camii'nde kılınacak öğle Namazına müteakip süt fabrikası yanı aile mezarlığına defnedilecektir

  Hasan Tahsin YILMAZ

Sarıyer Mahallesinden Merhum Sadettin İlhan’ın oğlu, Ünsal ve Ünal İlhan’ın Abisi, Köksal İlhan Vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Sarıyer Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Sarıyer Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir

Ünsal İlhan

Sarıyer Mahallesi

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2023, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184