Aramızdan Ayrılanlar

Hendek2te vefat edenler.(20 Aralık 2023)

Aramızdan Ayrılanlar

Aslen Dededüzü Köyünde olup Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden, Merhum Hamdi Yılmaz’ın oğlu, Merhum Şevket Yılmaz’ın kardeşi, Yaşar ve Şenol Yılmaz’ın abisi, İhsan, Muhammet, Bahattin, Murat, Yüksel, Özcan ve Bahri Yılmaz’ın amcasının oğlu, Erol ve Sadık Büyüktazim’in Eniştesi, Erhan ve Ersin Yılmaz’ın babası, Serkan Altıntepe’nin kayınpederi, Şemsi Yılmaz vefat Etmiştir.

Cenazesi Bugün Saat 12.00  ‘de Bayraktpe Mahallesi Muzaffer Sofuoğlu caddesindeki hanesinden Alınarak Rasimpaşa Eseler camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Dededüzü köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Serkan Altıntepe

Bayraktepe Mahallesi Muzaffer Sofuoğlu Caddesi  Atikhanım Anadolu Lisesi geçince 100 mt sol ara sokak

Kırktepe mahallesinden Merhum Hamit ve Hüseyin Uzunoğlu’nun abisi, Davut, Ekrem, İzzet ve Hamza Uzunoğlu’nun babası, Mecit Uzunoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kırktepe Mahallesi Caminde kılınacak Öğle namazına müteakip Kırktepe Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir.

İzzet Uzunoğlu

Kırktepe mahallesi

Aslen Hendekli olup İstanbul’da ikamet eden, Merhum Ahmet Koç’un kızı, Merhum Yılmaz Sandıkçı’nın eşi, İsmail, İbrahim, Hasan ve Sinan Koç’un ablası, İsmet ve Hakan Sandıkçı’nın annesi, Ahmet, Mehmet ve Tanju Sandıkçı’nın yengesi, Selami Avcı’nın kayınvalidesi, Emine İnci Sandıkçı Vefat etmiştir.

Cenazesi Bugün Yeni Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile kabristanlığına Defnedilecektir.

Mustafa Sandıkçı

Mahmutbey Mahallesi 1073 sokak taziye evi

Not: Cenaze İstanbul’dan İlçemiz Yeni Camii getirilecek

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184