ARAMIZDAN AYRILANLAR

Hendek'te vefat edenler.

ARAMIZDAN AYRILANLAR



Aslen Muradiye Mahallesinden olup Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden Merhum Ahmet Öksüz’ün Eşi, Merhum Yusuf, Mehmet ve Muammer Öksüz’ün Annesi, Ömer Karakuş ve Muammer Cesur’un Kayınvalidesi, Merhum Süleyman ve Merhum Niyazi Hayır’ın Ablaları, Fedai, Faruk ve Fatih Öksüz’ün Babaanneleri Zekiye Öksüz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Muammer Öksüz – 0532 661 54 63

Aslen Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesinden olup Köprübaşı Mahallesinde ikamet eden, Merhum Ömer Remzi Eren’in Oğlu, Merhum Alaattin, Hamit ve Muammer Eren’in Kardeşleri, Timur Eren, Hamit Eren, Ayla Bilek ve Merhum Hülya Eren Çetin’in Babaları Necmettin Eren vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip Aşağı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hamit Eren – 0530 499 19 07

Göksu Mahallesinden Merhum Mehmet Balıkçı'nın Oğlu, Haşim, Mustafa ve Yakup Balıkçı'nın Kardeşleri, Eyüp, İdris ve Mücahit Balıkçının Abisi Gençağa Cemil Balıkçı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Göksu Kıran Mahallesinde kılınacak İkindi Namazına Müteakip Göksu Kıran Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa Boya – 0533 777 91 28


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184