Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.

Aramızdan Ayrılanlar


Sarıdede Mahallesinden Merhum Ali Becit’in Eşi, Kemal, Kemalettin, Yılmaz, Resul ve Muhammet Becit’in, Anneleri Cemil ve Mahmut Ayseli’nin Ablaları Gülnaz Becit vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide Kılınacak Öğle Namazına Müteakip Harmantepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Muhammet Becit – 0535 713 75 98

Kalayık Mahallesinden Merhum Ahocba Abdurrahman’ın Eşi. İrfan, Orhan, Cihan ve Turhan’ın Anneleri, İlker Yalçınkaya’nın Anneannesi Fikrîye Hanım vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Adapazarı Hızırtepe Sigorta Camisinde kılınacak Öğle Namazına müteakip Hendek Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Turhan Okuyucu – 0533 720 68 12

Büyükdere Mahallesinden Ali Nihat Aras’ın Damadı, Tuncay, İbrahim ve Ozan Tahtacı’nın Babaları, Cengiz Peri, Tarık Dalga ve Denizhan Karatoptak’ın bacanağı Nazım Tahtacı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyükdere Mahallesi Şehitlik Camiinde kılınacak Öğle Namazına müteakip Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Tuncay Tahtacı – 0555 491 61 04

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Mehmet Çokkahraman’ın Oğlu, Merhum Bedri ve Necmi Çokkahraman’ın Kardeşleri, Ethem Çakır’ın Kayınbiraderi, Mehmet ve Rıdvan Bayındır’ın Enişteleri, Murat Koşar’ın Bacanağı, Hüseyin Çokkahraman’ın Amcası, Hasan ve Mehmet Çokkahraman’ın Babaları İsmail Çokkahraman vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak İkindi Namazına müteakip Hendek Aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fuat Şahin – 0535 635 95 55

Dikmen Mahallesinden Merhum Nazım Işıklar’ın Damadı, Eczacı Münevver Serin’in Eşi, Özge ve Müge Serin’in Babaları, Latif Serin’in Abisi Doktor Gündüz Serin vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Adapazarı Orhan Camiinde kılınacak İkindi Namazına müteakip Kırkpınar Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Gündüz Akay - 0542 210 08 42


Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2018, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184