Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.

Aramızdan Ayrılanlar


Bayraktepe mahallesinden Nihat Kaba’nın eşi Orhan, Ayhan ve Süleyman Kaba’nın annesi Ahmet, Nihat, Ümit ve Emre Kaba’nın babaannesi Ayşe Kaba vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni camide kılınacak öğle namazına müteakip aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ahmet Kaba -554 429 13 20

Aksu Mahallesinden olup ilçemiz yeni mahallede ikamet eden Merhum Muhittin Yılmaz’ ın oğlu, Ümit Osman, ve Ufuk Yımaz’ ın babaları Adem Yılmaz’ ın Amcasının oğlu Emekli Polis Memuru Mustafa Yılmaz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Saat 12 de yeni mahalledeki hanesinden alınarak yeni camiye getirilecek. Kılınacak öğlen namazına müteakip ilçemiz aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Ümit Osman Yılmaz-0530 068 73 54

Akova mahallesinden merhum Oktay çakırın eşi, merhum Eşref ve Cevdet Kara’nın kız kardeşi , Cemil, Ahmet, Cengiz ve Ali Çakır’ın annesi, Burhan Üner’in kayınvalidesi, Halis, Hilmi, Muhammet, Ali, Mahmut, Mustafa, Miktat, Yasin ve Serkan Kara’nın halaları, merhum Necat, Yaşar, Kerem ve Murat Çakır’ın yengesi Mevlide Çakır vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Akova Şehitlik caminde kılınacak öğlen namazına müteakip Akova aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hızır Özbayrak -539 354 14 31

Aslen Hendekli Olup Adapazarında ikamet eden Semih ve Servet Düzlü’ nün Babaları Cemal Düzlü’ nün Oğlu İsmail Düzlü Vefat Etmiştir.

Cenazesi Bugün Adapazarı Erenler Bağlar Camisinde Kılınacak Öğlen Namazına Müteakip İlçemiz Servetiye Mahallesi Aile Kabristanlığına Defin edilecektir.

Yusuf Ziya Yaz -545 929 93 07 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184