Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(20 Ekim 2019)

Aramızdan Ayrılanlar


Aslen Sümbüllü mahallesi’nden olup İlçemiz Dereboğazı mahallesi’nde ikamet eden, merhum Hafız Ali Rıza Ocak’ın eşi, merhum Kibar, merhum Ahmet ve Mustafa Ocak’ın yengeleri, merhum Muzaffer Ceylan’ın kardeşi, Burhan, Ferhat, Reyhan ve Gülderen’in anneleri, Abdülhamit Sağır ve Ali Yetim’in kayınvalidesi, Fatma Ocak vefat etmiştir.

Cenazesi bugün yeni cami’de kılınacak öğlen namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ömer Yetim(Anneanesi)-0538 095 36 10

Aslen Hicriye mahallesi’nden olup Yeni mahallede ikamet eden Ömer Erdil’in eşi, Aşağı Hüseyinşeyh hocalarından Murat Kesim’in kızı, Ahmet Kesim ve Nazire Yaş’ın kardeşleri, Sedat, Vedat, Sema Erdil  ve Semra Kızılgün’ün anneleri, Fikriye Erdil vefat etmiştir.

Cenazesi bugün merkez büyük Cami’de kılınacak öğlen namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Sedat Erdil-0537 870 26 78

Hamitli Mahallesi’nden merhum hacı Recep Denizci’nin oğlu, muhtar Mecit Denizci’nin yeğeni, İsmail Karanlık’ın kayınçasu, İlhan ve Doğan Denizci’nin babaları, Hamit Denizci vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Hamitli Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

İdris Denizci- 0535 220 60 27

Kızanlık Mahallesi’nden merhum hacı Hasan Sarı’nın oğlu, Ekrem ve terzi merhum Kayyum Sarı’nın kardeşi, Hayrettin Ancak’ın kayınbiraderi, Nevzat ve Cevat Kavas’ın enişteleri, Fatih ve Muammer Sarı’nın amcaları, Cihan Sarı’nın babası, orman işletmesinden  emekli Cavit Sarı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Muammer Sarı -0536 573 43 97

Aslen Trabzon’lu olup ilçemiz yukarı hüseyinşeyh Mahallesi’nde ikamet eden merhum Şefki Tosun’un oğlu, Anıl ve Büşra Tosun’un babası, Fatma Tosun’un eşi, yukarı Hüseyinşeyh muhtarı Muammer, Mustafa ve Seydullah  Kaynak’ın halasının çocukları, İsmail ve Mustafa Yılmaz’ın enişteleri, Eyyüp Aşık’ın kayınçosu Halil Tosun vefat etmiştir.

Cenazesi bugün yukarı Hüseyinşeyh camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip yukarı hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa Kaynak 0535 312 03 33



Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2019, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184