Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(7 Ekim 2019)

Aramızdan Ayrılanlar


Dikmen Mahallesinden Ahmet Ali ve Erdoğan Aet'in Anneleri, Ömer Ark ve Zeynel Açıkdeniz'in Kayınvalideleri Emine Alet vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Dikmen Mahallesinde kılınacak İkindi Namazına müteakip Dikmen Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ahmet Ali Alet - 0539 405 84 03

Aslen Başpınar Mahallesinden olup İstanbul'da ikamet eden Mehmet ve Turgut Karagöz'ün Abileri, Kemal, Mustafa ve Tuncay Alioğlu'nun Halasının Oğlu, Ömer, Harun ve Süleyman Karagöz'ün Babaları Ramazan Karagöz vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa Alioğlu - 0533 920 90 54

Aslen Güldibi Mahallesinden olup Kemaliye Mahallesinde ikamet eden Merhum Murat Hayırlı'nın Oğlu, Merhum Mehmet Hayırlı'nın Kardeşi, Levent Hayırlı'nın Abisi, Harun, Davut, Refik ve Şefik Hayırlı'nın Amcasının Oğlu, Yunus Kandaz ve Erol Bulca’nın Kayınpederi Ahmet Hayırlı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle Namazına müteakip Güldibi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Levent Hayırlı - 0533 141 75 59

Aslen Kargalı Yeni Mahalleden olup Tütün Çiftlikte ikamet eden Merhum Hacı Mehmet Cömert'in Oğlu, Ömer, Şeref, Şemsi ve Seyfi Cömert'n Abisi, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğu'nun Kuzeni, Orhan Cömert'in Babası Aşçı Cemal Cömert vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Körfez Tüpraş Sitesi Camiinde kılınacak İkindi Namazına müteakip Körfez Asri Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Orhan Cömert - 0532 363 46 41


Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2019, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184