Aramızdan Ayrılanlar

Hendek'te vefat edenler.(12 Aralık 2019)

Aramızdan Ayrılanlar


Merhum Osman Kavis’in Eşi, Merhum Muammer Kavis ve Gazeteci Mehmet Kavis'in Annesi, Fuat Bilgiç'in Kayınvalidesi Emine Kavis vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Merkez Büyük Camide kılınacak Öğle Namazına müteakip Lütfiyeköşk Mahallesi Aile kabristanlığında defnedilecektir.

Not: Cenaze için Cami önünden araç kaldırılacaktır, ayrıca bu akşam Yatsı Namazı sonrasında Çağlayan Caddesi yolu üzerindeki evinde son okuması yapılacaktır.

Mehmet Kavis - 0505 875 34 22

Aslen Rasimpaşa Mahallesinden olup Gümüşovada ikamet eden, Merhum Hacı Zülküf Çelebi’nin Oğlu, Merhum Yılmaz ve Emekli Öğretmen Kenan Çelebi’nin Kardeşi, Çakallık Mahallesinden Savaş İşim’in Eniştesi, Emekli Öğretmen Sema Çelebi’nin Eşi, Deniz ve Alper Çelebi’nin Babaları Eczacı Osman Çelebi vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gümüşova Merkez Camiinde kılınacak Öğle Namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Muammer Çelebi

Başpınar Mahallesinden Merhum Ahmet ve Feride Mangır’ın Torunu, Merhum Ahmet ve Seher Delay’ın Oğlu, Sevinç ve Mehmet Delay’ın Ağabeyleri, Hakan ve Ahmet Delay’ın Babaları Sefer Delay vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Erenler Dilmen Mahallesindeki Miraç Camiinde kılınacak Öğle Namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Ahmet Delay - 0530 204 29 30

İkramiye Mahallesinden Merhum Lütfü Paçacı’nın Oğlu, Nuri Yeniçeri’nin Kayınçosu Metin Paçacı vefat etmiştir.

Cenazesi bugün İkramiye Camiinde kılınacak Öğle Namazına müteakip İkramiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Fevzi Örs - 0537 742 92 94


Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184